HomeHiburanKonsert jelajah Muse di KL Bukit Kiara Equestrian Resort 29 Julai depan

Konsert jelajah Muse di KL Bukit Kiara Equestrian Resort 29 Julai depan

CYBERJAYA: Kumpulan muzik rock antarabangsa, Muse akan mengadakan konsert Muse ‘The Will of The People’ Tour 2023 di Kuala Lumpur Bukit Kiara Equestrian Resort pada 29 Julai depan.

Menariknya, Malaysia merupakan satu-satunya negara yang terpilih untuk menjadi pentas utama bagi Muse tour di Asia.

Menurut Muse, mereka sangat berbesar hati dan teruja untuk hadir ke Malaysia.

“Kami sangat berbesar hati untuk datang dan membuat persembahan di negara yang indah dan menakjubkan ini. Kami tidak sabar untuk berjumpa anda semua di sana. Kami akhirnya kembali ke Malaysia pada 29 Julai 2023,” kata wakil Muse.

Justeru, bagi anda yang berminat untuk memeriahkan konsert Muse, tiket pra-jualan akan mula dijual mulai 2 Mac ini pada jam 10 pagi waktu tempatan.

Manakala jualan tiket kepada orang awam akan mula dijual pada 3 Mac, jam 10 pagi waktu tempatan dengan kadar tiket dari RM350 (Zon C), RM550 (Zon C) dan RM 950 (Zon A).

Manakala bagi zon D yang menyediakan tempat duduk pula bernilai RM750 dan  jualan bagi zon ini hanya dibuka pada Jumaat, 3 Mac 2023.

Anda juga boleh membuat bayaran tiket secara ansuran eksklusif menerusi  laman sesawang www.golive-asia.com.

Untuk rekod, Muse merupakan antara 10 kumpulan rock terbaik dunia selain telah mendapat pengiktirafan secara meluas sebagai salah satu Live Band terbaik di dunia dan memenangi anugerah Grammy dua kali.

Album baru Muse, ‘The Will of The People’ dihasilkan sepenuhnya oleh ahli kumpulan berkenaan dengan mengambil kira unsur-unsur ketidakpastian dan ketidakstabilan dalam krisis dunia semasa yang semakin meningkat.

Author

Pilihan Editor