HomeBeritaViralNak curi duit syiling pun bawa 'awek', lelaki gigih potong mangga mesin...

Nak curi duit syiling pun bawa ‘awek’, lelaki gigih potong mangga mesin air

KESESAKAN hidup adakalanya memaksa seseorang individu sanggup melakukan apa sahaja termasuk melakukan perkara terlarang.

Terbaharu, seorang lelaki bertindak melakukan cubaan mencuri wang syiling pada sebuah mesin air penapis.

Kejadian pada waktu malam itu memaparkan, lelaki tersebut yang ditemani seorang wanita dipercayai kekasihnya, pada mulanya memberhentikan motosikalnya di hadapan mesin berkenaan.

Si lelaki yang memakai pakaian serba hitam dan bertopi keledar hitam itu kemudian mengambil pemotong besi untuk memotong mangga pada mesin tersebut.

Masih tidak berpuas hati apabila mangga tersebut tidak terbuka, lelaki berkenaan kemudian gigih mengambil pemetik api dari dalam pakaiannya sebelum membakar alat pengunci itu.

Sementara itu, si wanita yang berpakaian serba putih dan memakai topi keledar biru hanya mendiamkan diri duduk di belakang kenderaan tersebut, sambil memerhatikan aksi teman lelakinya.

Tidak dapat dipastikan sama ada lelaki tersebut berjaya membuka alat pengunci itu, namun video televisyen litar tertutup (CCTV), yang memaparkan aksi mereka tular di media sosial ketika ini termasuk di laman X @nanmanjoi8715.

Selain itu, masa dan lokasi sebenar kejadian juga tidak dapat dipastikan, manakala belum ada sebarang kenyataan rasmi pihak berkuasa berhubung perkara itu setakat berita ini ditulis.

Author

Pilihan Editor