HomeHiburanKonsert Hrithik Roshan di Kuala Lumpur ditangguhkan

Konsert Hrithik Roshan di Kuala Lumpur ditangguhkan

CYBERJAYA: Konsert artis Bollywood, ‘Hrithik Roshan Stars On Fire Kuala Lumpur’ yang dijadualkan berlangsung pada 1 Disember ini terpaksa ditangguhkan.

Pengumuman itu dimaklumkan oleh pihak penganjur, Yessboss Groups menerusi hantara di media sosial rasminya pada Isnin.

“Dukacita kami maklumkan bahawa acara yang dinanti-nantikan, “STARS ON FIRE KUALA LUMPUR” yang dijadualkan pada 1 Disember 2023, telah ditangguhkan disebabkan keadaan yang tidak dapat dielakkan.

“Keputusan ini diambil dengan persetujuan dan pertimbangan bersama dalam kalangan penganjur iaitu Yessboss Groups, Dembi Productions, dan Heart Art Production Pvt Ltd.

“Kami bakal memaklumkan penetapan tarikh baru dengan artis-artis yang terlibat,” maklum hantaran berkenaan.

Dalam pada itu, Yessboss Group turut memohon maaf atas kesulitan yang berlaku dan bakal mengembalikan wang pembelian tiket kepada penonton.
“Kami memahami kesulitan yang timbul dan dengan ikhlas memohon maaf atas sebarang gangguan kepada rancangan anda.

“Berikutan penangguhan acara ini, kami telah menyusun semula proses pemulangan wang dengan kerjasama agen tiket kami.

“Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan atau kebimbangan mengenai proses pemulangan wang, sila hubungi pasukan sokongan pelanggan agen tiket kami di info@yessbossticket.com atau melalui telefon di +6011-2186-8055 / +6011-2146-6055,” maklumnya.

Konsert Hrithik Roshan Stars On Fire Live Kuala Lumpur dijadualkan berlangsung pada 1 Disember di Stadium Nasional Bukit Jalil, Kuala Lumpur.

Selain Hrithik, konsert itu bakal membariskan artis hebat lain seperti Malaika Aurora, Kanika Kapoor, Sanya Malhotra, Vaani Kapoor, Prabhu Deva, Aastha Gill, Maarshi dan Bharti.

Author

Pilihan Editor