HomeNiagaYES tawar pelan iPhone serendah RM21 sebulan

YES tawar pelan iPhone serendah RM21 sebulan

CYBERJAYA: YTL Communications Sdn Bhd (YES) kini menawarkan produk terbaru Apple kepada pelanggan termasuk pelan iPhone 15 dan iPhone 15 Plus dengan harga serendah RM21 sebulan.

Ketua Pegawai Eksekutif YES, Wing K Lee berkata, pelanggan tidak akan dikenakan sebarang bayaran pendahuluan untuk pelan berkenaan serta dapat menikmati kelajuan YES 5G tanpa had.

Menurut beliau, sebelum ini pihaknya mendapat faedah hasil kerjasama dengan beberapa peranti terkemuka seperti Samsung, Vivo, Oppo, ZTE dan Honor tetapi ada satu jenama yang masih belum dicapai.

“Hari ini menandakan titik perubahan untuk YES 5G.

“Kami berbesar hati mengumumkan bahawa kami kini diperakui sepenuhnya sebagai rakan kongsi terbaru Apple di Malaysia, mengiringi keluaran iOS 17.1.

“Telefon pintar baharu berkenaan layak mendapat rangkaian 5G terbaik di Malaysia dan menawarkan pelan iPhone paling berpatutan di negara ini kerana kami mengalu-alukan Apple menyertai barisan produk YES 5G,” katanya seperti dilapor Sinar Harian.

Beliau berkata demikian pada majlis pelancaran The Next Chapter yang diadakan di Sentul Pavilion di Kuala Lumpur pada Khamis.

Produk iPhone 15 tersedia untuk dipesan pelanggan di https://www.yes.my/iPhone/ mulai Khamis, manakala di kedai YES dan pengedar sah.

Tambah K Lee, iPhone 15 dan iPhone 15 Plus juga akan tersedia kepada orang ramai pada harga RM1 sahaja sempena Hari Jualan YES 11.11 dengan jumlah dan masa yang terhad mengikut terma dan syarat ditetapkan.

Author

Pilihan Editor